sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Suomalainen Oldhammer-blogi on avattu!

Ensimmäinen suomalainen Oldhammer-blogi ja sivusto on avattu!

Tämän blogin tarkoituksena on toimia alustavana yhdyssiteenä suomalaisten Oldhammer-harrastajien välillä ja kertoa ihmisille Oldhammer-pelistä ja tutustuttaa heidät Oldhammeriin ja figuuristrategiapeliharrastukseen.

Oldhammer on Warhammer Fantasy Battle sellaisena kuin sen olisi aina pitänyt olla. Me olemme joukko strategiapelaajia ympäri maailmaa, jotka olemme aloittaneet harrastuksen 1970-, 1980- ja 1990-luvuilla ja olemme jossakin vaiheessa elämäämme pelanneet Warhammer Fantasy Battlea (suomalaisittain FaBa).

Oldhammer-liike alkoi vuonna 2011 Isossa-Britanniassa aiheella Warhammer For Adults ja sen tarkoituksena oli palata Warhammerin juurille ja luoda peli uudestaan sellaisena kuin miksi Bryan Ansell, Rick Priestley sekä Richard Halliwell olivat sen alunperin tarkoittaneet.

Games Workshop, Warhammer Fantasy Battlen kaupallinen julkaisija, ilmoitti Warhammer Fantasy Battlen alasajosta heinäkuussa 2015 ja sen korvaamisella Warhammer - Age of Sigmar -pelisysteemillä. Me Warhammerin pitkäaikaiset pelaajat aiomme pitää pelisysteemin elossa ja pelata sitä sellaisena kuin miksi Ansell, Priestley ja Halliwell sen alunperin loivat.

Tätä blogia pyritään ylläpitämään mahdollisuuksien mukaan vähintään kerran kuukaudessa. Kommenttiosasto on avoinna kaikille ja palautetta, ehdotuksia, peliraportteja, kuvia ja kirjoituksia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen oldhammerfinland@gmail.com. Pyrimme vastaamaan niihin sekä julkaisemaan erikseen julkaistavaksi pyydetyt viestit mahdollisuuksien mukaan.

 Warhammer on kuollut - eläköön Oldhammer!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti